Teksttolkning
TungstenOmniPage™ Ultimate
Forretningsorientert OCR programvare
Tungsten OmniPage™ Ultimate

Med Tungsten OmniPage Ultimate™ konverterer du dokumenter og gjør dem redigerbare, søkbare og delbare for en sømløs arbeidsflyt. OmniPage Ultimate reduserer tiden du bruker på å konvertere filer, redusere driftskostnadene og administrere og lar deg dele dokumenter på en enkel måte.

Ikke konverter dokumenter, forvandle dem!

Hvordan kan du få gjort om dokumentet til det formatet du ønsker uten å måtte utføre omfattende redigering eller skrive inn alt på nytt?

Svaret er OmniPage Ultimate. Denne innovative løsningen konverterer papirdokumenter, PDF-filer og skjemaer til dokumenter du kan sende til andre, redigere på din PC eller arkivere. Utrolig nøyaktighet, støtte for nesten alle skannere, de beste verktøyene for å tilpasse prosessen og automatisk dokument ruting gjør OmniPage Ultimate til det perfekte valget for å maksimere produktiviteten.

OmniPage Ultimate kan også kjøpes som volum lisenser og distribueres via nettverket.

Information

Nytt i denne versjonen

Forbedret nøyaktighet ved gjenkjennelse og dokumentlayout for bilder tatt med digitalkameraer og mobiltelefoner.

OmniPages dokumentet-konverterings nøyaktighet fortsetter å øke med hver nye versjon. OmniPage Ultimate leverer for eksempel en forbløffende gjennomsnittlig økning på 25% i OCR nøyaktighet for bilder tatt med digitalkameraer og mobiltelefoner.

OmniPage er også i stand til å automatisk oppdage om det innkommende bildet er fra et digitalt kamera og benytter den aktuelle 3D Correction teknologien for å oppnå best mulig gjenkjennelses resultat. Layout konverteringen fortsetter også å forbedres for å gjengi dokumentene i en rekke ut-formater. Nuance har lagt spesiell vekt på bok-formater ved bruk av ePub-formatet for mobile enheter.

OmniPage Launchpad
OmniPage sparer deg for mye tid og det går nå enda raskere og er enklere og mer praktisk. Launchpad-programmet åpnes veldig fort. Nesten før du selv har fått tid til å reagere vil du ha OmniPage konverteringer tilgjengelig. Nå er den raskeste måten å konvertere alle typer dokumenter og sende dem til enhver destinasjon å klikke på action knappene i det revolusjonære Launchpad grensesnittet.
Lytt til dokumenter med naturtro tale når du er på farten
OmniPage har blitt oppgradert med Nuances mest sofistikerte og naturtro tale, slik at du kan få dokumenter lest opp for deg og høre på disse på din iPhone, iPad, Android eller andre mobile enheter som støtter MP3 lydfiler.
OmniPage ® DocuDirect ™: Støtter delte Microsoft Server miljøer

OmniPage DocuDirect er den perfekte prisgunstige løsningen for sporadisk dokument skanning, konvertering og dokument-ruting for små bedrifter eller arbeidsgrupper som deler en skanner Den gjør deg i stand til å få mest mulig ut av skannere for lavt volum, som noen kopimaskiner, multifunksjons maskiner, og Alt-i-ett enheter som har begrenset muligheter for dokument konvertering og ruting av dokumenter.

OmniPage DocuDirect kan installeres på en nettverksserver eller delt datamaskin som er koblet til en av disse enhetene og kan automatisk sende konverterte filene til en forhåndsdefinert mappe, flere ulike mapper eller til hvem som helst, hvor som helst ved hjelp av strekkode drevne arbeidsflyt prosesser som er opprettet med OmniPage Workflow Assistant.

Den mest produktive og nøyaktige konverteringen til søkbar PDF

PDF-filer er overalt og kan komme fra en rekke kilder. De kan inneholde skannede sider, bilder og tekst basert informasjon. Noen av disse elementene inneholder ikke søkbar tekst, men det er ikke åpenbart for de fleste, og deri ligger problemet. Å benytte en typisk OCR prosess for å lage det som kalles en søkbar PDF er en løsning, men det fungerer bare på skannede PDF-dokumenter som ikke har blitt endret. Å tvinge en OCR prosess på tekstbaserte PDF-filer vil utilsiktet ødelegge tekst elementer for å lage et søkbart PDF-format.

For å løse problemet med å lage søkbare PDF-filer fra filer på disk uten å skade eksisterende tekst elementer har Nuance laget eDiscovery Assistant for søkbar PDF i OmniPage. Denne prosessen analyserer på en intelligent måte PDF-filer av alle typer og finner bare de PDF-filene, eller sidene i en PDF-fil som krever en OCR prosess. Nuance har migrert denne svært produktive funksjonaliteten til OmniPage DocuDirect slik at prosessen kan være sentralt plassert ved hjelp av en overvåket mappe på serveren og håndteres automatisk.

Les dokumentet på din foretrukne eBok-leser
OmniPage har blitt oppdatert for å støtte det populære ePub formatet, som er kompatibelt med populære eBok lesere. Nå kan du raskt konvertere dokumenter og ta dem med deg hvor du enn går. Dokumentene kan leses med eBok programmer på Apple iPad, Android nettbrett, Microsoft Surface, Nook Simple Touch, Nook Tablet, Sony Reader PRS-350/PRS-650/PRS-950, Kobo eReader, Kobo Touch og Kobo Arc.
Lag pålitelige dokumentarkiv med forbedret PDF / A-støtte
OmniPage er en ideell løsning for å lage søkbare PDF-dokumenter for langsiktig arkivering ved hjelp av PDF / A-formatet. OmniPage tilbyr nå nye PDF/A alternativer som PDF/A-2b og PDF/A-2u for å støtte dine dokumentet arkiverings regler.
Features

Overlegen OCR nøyaktighet

Den forbedrede OCR-motoren leverer fantastisk nøyaktighet for konvertering og arkivering av forretningskritiske dokumenter.

Oppretthold perfekt formatering

Konverterte dokumentene ser ut akkurat som det opprinnelige og er enklere å redigere enn noensinne, komplett med kolonner, tabeller og grafikk.

Mobil dokumentfangst

Ta bilde av tekst med et digitalkamera eller iPhone ®. Man kan raskt konvertere bildene sine til tekstdokumenter med Nuance nøyaktige 3D Correction-teknologi.

Fungerer med alle skannere

Hvis enheten kan skanne så fungerer den med OmniPage. mobile skannere, desktop skannere, Alt-i-ett og multifunksjonsskrivere: alle blir mer produktive og oppnår en høyere grad av nøyaktighet ved hjelp av OmniPage .

Støtter alle dine favoritt programmer

Støtter et bredt utvalg av ut-formater, blant annet PDF, HTML, Corel ® WordPerfect ®, Microsoft ® Word, Excel ® og PowerPoint ® (PPTX).

Konvertere dokumenter i nettskyen

Konverter dokumenter som er lagret i Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Evernote, Dropbox, og mange flere. Inkluderer Nuance Cloud Connector (med Gladinet teknologi)

Batch prosessering

Send store mengder filer til batch prosessering fra mapper eller e-post med ubetjent automatisering for sanntids eller tidsstyrt prosessering av dokumenter.

Komplett skjema behandling

Konverter papirskjemaer til utfyllbare elektroniske versjoner for distribusjon. OmniPage kan samle inn data fra PDF eller papirskjemaer og eksportere dette til et regneark eller en database.

Innebygget automatisk sensurering og markering

Sensurer eller sladd konfidensiell tekst eller finne igjen informasjon raskte ved hjelp av gul tekst markering(highlighting). OmniPage kan gjenkjenne og automatisk markere tekst basert på en liste over nøkkelord.

Gjenkjenner over 120 språk

Prosesser, rediger og lagre dokumenter fra hvor som helst i verden. OmniPage inkluderer gjenkjennelse av språk basert på det latinske, greske-og kyrilliske alfabetet samt kinesisk, japansk og koreansk språk.

Specification

Windows 8 32-bit eller 64-bits, Windows 7 32-bit eller 64-bits, Windows XP 32-bit med Service Pack 3

Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012

En datamaskin med en 1 GHz Intel ® Pentium ® eller bedre prosessor

1 GB minne (RAM) minimum, 2 GB anbefales

Microsoft Internet Explorer 8 eller høyere

2,7 GB total harddiskplass for alle komponentene: 300 MB for programkomponenter pluss 100MB under installasjonen, 1,2 GB for Vocalizer tale moduler (120-500MB per språk), 250 MB for RealSpeak Solo, 200 MB for PDF Create, 700 MB for PaperPort, 30 MB NCC

DVD-stasjon for installasjon

WIA, TWAIN eller ISIS skannerdriver

Fargeskjerm med 1024 x 768 oppløsning

For tekstfangst fra digital kamera : 2-megapixel eller høyere digitalkamera med autofokus

Tilgang til internett er nødvendig for online aktivering, registrering, nedlastning av oppdateringer og Nuance Cloud tilkobling

Merk: Ytelse og hastighet blir enda høyere hvis datamaskinens prosessor, minne og tilgjengelige diskplass overstiger minstekravene. Dette gjelder spesielt når du konverterer svært store PDF-filer i farger.

Støttede Dokumenthåndteringssystemer

Microsoft SharePoint ® Portal Server 2003, 2007 og 2010

Open Text Connectivity Solutions (Hummingbird Enterprise 2005)

Autonomy-Interwoven (iManage) WorkSite 8.2

ODMA Link støtter et bredt spekter av dokument styringssystemer. Sjekk med leverandøren av din spesifikke tjeneste for å se om de fungerer med ODMA