Programvare

InfoShare Solutions AS er importør og distributør av kvalitetsprodukter fra verdensledende produsenter.

En intuitiv, sikker PDF-programvareløsning

Strømlinjeform dokumentarbeidsflyten og øk produktiviteten med Tungsten Power PDF™ Advanced. Power PDF Advanced er bygget for forretningsbrukere og inkluderer robust funksjonalitet som søk, sensurering og integrasjon med plattformer som Box, Microsoft OneDrive og Evernote. Og med et grensesnitt i Microsoft Office-stil er det enkelt å lære og bruke.

En PDF programvare uten månedlige avgifter? Ja takk !

Hjemmekontorbrukere, studenter og små bedrifter stoler på Tungsten Power PDF™ Standard for å administrere PDF-behovene deres. Den er spekket med funksjoner, enkel å bruke og tilgjengelig til en uslåelig pris på både Windows- og Mac-plattformer. Og uten månedlige avgifter betaler du for den én gang og eier den for alltid.

Forretningsorientert OCR programvare

Med Tungsten OmniPage Ultimate™ konverterer du dokumenter og gjør dem redigerbare, søkbare og delbare for en sømløs arbeidsflyt. OmniPage Ultimate reduserer tiden du bruker på å konvertere filer, redusere driftskostnadene og administrere og lar deg dele dokumenter på en enkel måte.

Digitaliser og organiser dine personlige filer

Tungsten OmniPage Standard digitaliserer papirdokumenter nøyaktig slik at de blir enkle å redigere og søkbare. Med OCR-programvare fra Tungsten Automation vil du kutte kostnader, redusere tiden brukt på å konvertere filer og enkelt kunne administrere dokumentene dine.

La stemmen din gjøre jobben med AI-drevet talegjenkjenning

Spar organisasjonen din for tid og penger med skybasert talegjenkjenning for bedrifter og offentlig sektor. Dragon Professional Anywhere integreres direkte i arbeidsflyter for å gi deg muligheten til å lage dokumentasjon av høy kvalitet.

Dragon mener alvor – og den er bedre enn noen gang

Dragon Professional v16 er nå optimalisert for Windows 11/Office 2021 og kan tilpasses enkeltpersoner og organisasjoner i alle størrelser, og er profesjonelles foretrukne dokumentasjonspartner.

Komplett løsning for datafangst

Teleform er en komplett programpakke for å skanne inn og automatisk lese alle typer av trykte og elektroniske skjemaer & blanketter. Data kan lagres i alle ledende formater som for eksempel Excel, dBase, Access, SPSS m.m. Teleform Elite leser håndskrevne og maskinskrevne tegn, kryssmarkeringer, strekkoder og “åpne svar”. Teleform benyttes i dag av flere enn 20.000 bedrifter rundt om i verden!

Hybrid datafangst for TeleForm

Produktet eForm Suite utvider TeleForm-løsningen med muligheten til å lage intelligente PDF- og HTML-skjemaer (såkalte eForms), og å behandle disse på lik linje med papirbaserte dokumenter

Enkel og sikker e-signaturprogramvare

Digitaliser arbeidsflytene dine med brukervennlige og kostnadseffektive elektroniske signaturer. Tungsten SignDoc er en enkel skyløsning som gir omfattende muligheter for å fullføre raskere signering. Med enkle papirløse arbeidsflyter er SignDoc et must for din digitale reise.