PDF løsninger
TungstenPower PDF™ Standard
En PDF programvare uten månedlige avgifter? Ja takk !
Tungsten Power PDF™ Standard

Hjemmekontorbrukere, studenter og små bedrifter stoler på Tungsten Power PDF™ Standard for å administrere PDF-behovene deres. Den er spekket med funksjoner, enkel å bruke og tilgjengelig til en uslåelig pris på både Windows- og Mac-plattformer. Og uten månedlige avgifter betaler du for den én gang og eier den for alltid.

Det eneste reelle valget for PDF alternativer.  

Tungsten Power PDF Standard kombinerer avanserte funksjoner og et brukervennlig design som bedrifter og profesjonelle brukere krever.

Information

Opprett og konvertèr

Lag PDF filer fra et nesten hvilket som helst Windows program

Lag PDF filer fra et hvilket som helst Windows program med utskriftsmuligheter. Lag umiddelbart 100% industristandard PDF filer med sikkerhets muligheter som fungerer med alle PDF lesere. Du kan til og med legge til bokmerker og overføre hyperlinker når du lager PDF dokumenter.

Produsér dokumenter med profesjonelt utseende

Levér dokumenter som ser like bra ut på utskrift som på skjerm, uansett hvor du sender eller ser på dem. Kombinér hvilken som helst filtype og/eller mappe til en PDF portfolio med attraktive forsideark som rettleder dine mottagere og kan vises i alle populære PDF lesere.

Gjør om papir til PDF med ett klikk

Lag PDF filer direkte fra en skanner. Skann til et standard bildeformat, søkbart eller redigerbart PDF format. Du kan til og med skanne og markere, krysse ut eller understreke i én operasjon.

Kombinér og sett sammen dokumenter på en enkel måte

Bare dra og slipp for å kombinere, fjerne eller erstatte Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, JPG, BMP, TIF, eller XPS filer i en PDF.

Samle inn informasjon fra skjemaer

Ikke la den irriterende utfyllingen av lange skjemaer forsinke arbeidet ditt. FormTyper™ konverterer automatisk PDF skjemaer som ikke er utfyllbare om til skjemaer som du kan fylle ut, lagre og sende med e-post.

Nå er det slutt på å måtte taste inn tekst på nytt

Nøyaktig konvertering PDF-filer til Microsoft Word, Excel, PowerPoint, og Corel Wordperfect dokumenter med kolonner, tabeller og grafikk intakt.

Samarbeid og redigèr

Få tekstbehandlingsfunksjoner i PDF

Avansert redigerings funksjonalitet konverterer PDF-filer til dynamiske PDF-dokumenter med alle nødvendige verktøy for å kommentere, markere, sikre og komprimere PDF filer. Man får også ekstra funksjoner som kun er tilgjengelige fra Nuance, for dokumentkonvertering, søk, tilkoblingsmuligheter til DMS systemer og nettsky-tjenester mm.

Sidestilt dokument sammenligning

Identifisér raskt forskjeller mellom to versjoner av et dokument med et side-ved-side sammenlignings-verktøy som nøyaktig fremhever endringer i tekst og bilder og gir en oppsummerende rapport over alle endringer.

Del flere filer – uten behov for "zipping"

Kombiner flere typer filer i en PDF uten å endre den opprinnelige filtypen. Microsoft Office-brukere kan vise og redigere dokumenter direkte i en PDF-portfolio.

Stemmestyrt kommentering

Med den integrerte Dragon ® Notes talegjenkjenningen kan du raskt og nøyaktig diktere notater og merknader i PDF-filer ved å snakke istedenfor å bruke tastaturet.

Utfør smartere søk

Utfør intelligent "Looks Like" søk for å raskt finne innhold, som telefonnumre , e-postadresser og personnumre, via et alfanumerisk mønster.

Samarbeid med teamet ditt i sanntid

Opprett, del og gjennomgå dokumenter med andre Power PDF Standard brukere i sanntid via IM eller stemme-chat.

Tilgang og sikkerhet

Koble til nettskyen

Nå kan du lagre og få tilgang til de lagrede dokumentene dine i nettskyen ved å koble deg direkte til Box, Google Docs ™, Windows Live ® SkyDrive ®, Office 365, Evernote ® og Dropbox . Dette gir deg tilgang til dokumentene dine når som helst, hvor som helst via internett eller støttede mobile enheter.

Forhåndsvisning av PDF e-postvedlegg

Få en umiddelbar visuell forhåndsvisning av PDF e-postvedlegg i Microsoft Outlook uten å måtte åpne dem.

Begrens mappetilgang

Overhold interne retningslinjer og ved å begrense tilgang til bestemte mapper og gi tilgang kun til autoriserte brukere.

Forbedret dokumentsikkerhet

Legg til passord med sikker 128-bit eller 256-bit AES -kryptering og tilgangskontroller til PDF-filer for å kontrollere visning, utskrift og modifikasjoner av dokumentet. Bruk de avanserte sensur mulighetene og automatisk kontroll av dokumenter for fjerning av sensitive data for trygg, sikker deling av dokumenter.

PDF self-sign digitale signaturer

Beskytt dokumenter ved å legge til din digitale signatur. Verktøyet vil også identifisere den signerte versjonen av et dokument når du sammenligner det med en eldre eller oppdatert versjon.

Sikre private data

Automatisk kontrollér dokumenter og fjern sensitive data eller slå sammen dokument elementer , inkludert signaturer, stempler, merknader, utfylte skjemafelter og grafikk for økt dokumentsikkerhet.

Features

PDF programvare som jobber for deg

En bedre brukeropplevelse

Ved å tilby en intuitiv brukeropplevelse får dine brukere den samme opplevelsen som de er vant til, noe som øker produktiviteten.

Alt du trenger på ett sted

Få tilgang til verktøyer for å kommentere, sikre og komprimere PDF filer, samt tilleggsfunksjoner for å konvertere dokumenter, søke, koble til nettsky-tjenester og DMS systemer og mye mer.

Spar tid

Jobb raskere og mer uanstrengt med funksjoner som lar deg konvertere enkelt-dokumenter eller flere PDF’er på én gang. Man har også tilgang til unike verktøy som for eksempel talestyrt kommentering.

Arbeid mens du er på farten

Få tilgang til dokumentene dine når som helst og hvor som helst via populære nettsky-tjenester som for eksempel Google Docs™, Windows Live® SkyDrive® m.fl.

Kom enkelt i gang

Installér programvaren og begynn å jobbe i løpet av få minutter. Det er ingen skjulte kostnader eller uendelige nedlastninger for å vedlikeholde programvaren.

Specification