Photo by NEW DATA SERVICES
Talegjenkjenning
Nuance 
Dragon® Professional
Dragon mener alvor – og den er bedre enn noen gang
Nuance® Dragon® Professional

Dragon Professional v16 er nå optimalisert for Windows 11/Office 2021 og kan tilpasses enkeltpersoner og organisasjoner i alle størrelser, og er profesjonelles foretrukne dokumentasjonspartner.

La stemmen din hjelpe deg på jobb!

Den helt nye Dragon Professional 16 øker produktiviteten ved å muliggjøre rask, nøyaktig diktat og transkripsjon med riktig tilpasnings nivå.

Opprett, redigér og formatér dokumenter med stemmen raskt og nøyaktig, så kan du bruke mindre tid på papirarbeid og mer tid på aktiviteter som øker resultatet på bunnlinjen.

NB ! Dette produktet fungerer kun på Engelsk. For Norsk, se Dragon Professional Anywhere.

Information

La Dragon arbeide for deg

Få opp farten på dokumentasjonen

Rask diktat og høy gjenkjenningsnøyaktighet som kontinuerlig forbedrer seg etterhvert som den tilpasser seg din stemme.

Diktér når som helst, hvor som helst
Kan integreres med den profesjonelle dikterings app'en Dragon Anywhere for iOS og Android og diktér og redigér dokumenter uansett hvor du måtte befinne deg.
Snarveier for repeterende oppgaver
Definér en rekke enkle talekommandoer til som snarveier for repeterende prosesser. Dette gir raskere opprettelse av dokumenter, og øker produktiviteten.
Øk effektiviteten

Legg tilpassede ord for nøyaktig gjenkjennelse av bransje-spesifikke uttrykk, forkortelser eller personlige preferanser du bruker daglig.

Kraftig dokumentasjon
Fremskynde og forenkle

Dragon fjerner hindringene for produktivitet og kreativitet ved å la deg samhandle med datamaskinen ved bruk av stemmen. Det gjør om din høyttenking til tekst og talekommandoer til handling, slik at du ikke trenger å bekymre deg om rettskrivning og staving. Gjør endringer og bruk formatering ved hjelp av stemmen din for å forenkle arbeidet med å forfatte dokumenter.

 • Tenk høyt for å fange ideer opptil 3x raskere enn å skrive
 • Redigér og formatér tekst mye raskere enn ved å bruke tastatur og mus
 • Automatisk formatér teksten slik at den vises slik du vil ha det hver gang

Arbeid på farten 

Få dokumentasjonen unnagjort, når som helst og hvor som helst 

Maksimér produktiviteten når du er på farten. Den separate, nettsky-baserte appen Dragon Anywhere lar deg fortsette arbeidet i felten slik at du kan holde tritt med dokumentasjon. Diktér og redigér dokumenter uansett lengde, kun ved å bruke stemme. Bruke dine egne tilpassede ordlister, snarveier og kommandoer-direkte på en iOS eller Android-enhet.

* Abonnement kreves for Dragon Anywhere app'en.

 • Tilpasser seg din stemme og ditt ordforråd, slik at du kan diktere, redigere, navigere i og formatere dokumenter uansett hvor du befinner deg
 • Synkroniserer dine dokumenter, innstillinger og tilpasninger med Dragon Professional Individual for sømløs produktivitet
 • Få umiddelbar tilgang til diktering uten å måtte vente eller stole på en kostbar sekretær tjeneste
 • Bruk mer tid på bunnlinjen og mindre tid bak et skrivebord å utføre administrative oppgaver

Personlige preferanser og avansert tilpasning

Jobb på din egen måte for maksimal effektivitet

Tenk deg å kunne si "Sett inn signatur" og Dragon fyller inn dine kontaktdetaljer eller å diktere bransjespesifikk terminologi og Dragon skriver hvert ord riktig-hver gang. Med avanserte tilpassede funksjoner, som muligheten til å opprette egendefinerte kommandoer og importere egne skreddersydde ordlister, Dragon Professional Individual intelligent tilpasser seg måten du jobber slik at du oppnår store produktivitetsgevinster.

 • Oppnå enda bedre nøyaktighet etterhvert som Dragon tilpasser seg kontinuerlig til din stemme
 • Tilpass ord og kommandoer for å gjenspeile dine personlige preferanser
 • Lag snarveier til repeterende prosesser ved hjelp av enkle talekommandoer

Enkel transkripsjon

Diktér hvor som helst, transkribér når du er tilbake bak skrivebordet

Ikke kom bakpå med papirarbeidet på grunn av forretningsreiser hvis du foretrekker å jobbe med en diktafon. Med Dragon Professional Individual og en Nuance-godkjent digital diktafon kan du spille inn stemmen din som en lydfil og Dragon vil automatisk transkribere opptakene når du kobler til PC'en din.

 • Nå er det slutt på å skrible ned notater på papir; spill inn tanker og ideer mens du er på farten
 • Forbedre nøyaktigheten på dokumentasjon ved å spille inn mer detaljerte notater
 • Spar tid og eliminér avhengigheten av kostbare sekretær tjenester
 • Et annet alternativ for å være produktiv, uansett hvor du måtte befinne deg

Features

Passer for virksomheter av alle størrelser

Dragon dekker nå behovene til både enkeltpersoner og og grupper og er den profesjonelle talegjenkjenningsløsningen som er foretrukket av brukere innen sektorene finans, utdanning og helse.

Overlegen hastighet og nøyaktighet
Gi ansatte muligheten til å diktere dokumenter 3 ganger raskere enn å skrive, med opptil 99 % gjenkjenningsnøyaktighet helt fra første gangs bruk. Å få tekst inn i et dokument med tankens hastighet lar travle forretningsbrukere reprodusere detaljrik tekst umiddelbarhet og sparer dermed tid de heller kan bruke på kunder.
Nuance Deep Learning-teknologi
Med en neste generasjons talemotor drevet av Nuance Deep Learning-teknologi, oppnår Dragon høy gjenkjenningsnøyaktighet mens man dikterer – selv for brukere med aksenter eller de som jobber i åpent landskap eller mobile miljøer, noe som gjør den ideell for ulike arbeidsgrupper og innstillinger.
Strømlinjeform repeterende eller manuelle prosesser
Dragon gjør det enkelt å automatisere oppgaver eller lage snarveier for repeterende oppgaver. Bruk egendefinerte talekommandoer for å sette inn standard tekst eller signaturer i dokumenter, eller lag tidsbesparende makroer for å automatisere flertrinns arbeidsflyter med stemmen. Del disse tilpasningene på tvers av felleskapet av Dragon-brukere for å øke effektiviteten.
Tilpasning og fleksibilitet
Tilpass ord for spesifikk bransjeterminologi, forkortelser, egennavn og unike uttrykk du bruker hver dag. Enkelt å importere / eksportere egendefinerte kommandoer og tilpassede ordlister for å få fart på rutinemessige oppgaver og øke dikterings nøyaktigheten.
Jobb når som helst på en mobil enhet
Ta i bruk Dragon Anywhere, en ny, nettsky-basert mobil-app for profesjonell kontinuerlig diktering som lar deg forfatte og redigere dokumenter uansett lengde, kun ved å bruke stemme. Bruke dine egne tilpassede ordlister, snarveier og kommandoer-direkte på en iOS eller Android-enhet.
Redusert transkripsjonstid og kostnader
Reduser avhengigheten av outsourcede transkripsjonstjenester eller eliminer flaskehalser for virksomhetstranskripsjon. Med Dragon kan du transkribere lydfiler eller talefiler fra en annen taler til tekst raskt og enkelt eller bruk Auto Transscribe Folder Agent (ATFA) til å transkribere flere lydfiler av gangen.
Laget for Windows 11
Dragon Professional v16 er bygget på et kvart århundres ekspertise og er optimalisert for Windows 11 og bakoverkompatibel med Windows 10. Det er den fremste talegjenkjenningsprogramvaren for både front-end (live tale-til-tekst) og back-end (transkribert fra allerede eksisterende lydfiler)-applikasjoner.
Specification

Microsoft Windows 10 eller 11

RAM: Minimum 4 GB

Ledig plass på harddisken: 8 GB

Merk:. En Internett-tilkobling er nødvendig for automatisk aktivering av produktet (dette er en rask anonym prosess)