Om oss

Vi distribuerer noen av verdens fremste merkevarer innen digital dokumentbehandling.

InfoShare Solutions AS er importør og distributør av programvare, maskinvare og systemer som har som formål å effektivisere organisasjonen og forbedre og gi merverdi til allerede eksisterende forretningsprosesser.

Full-service IT-distributør

Bredt sortiment fra verdensledende produsenter

InfoShare Solutions fører effektive systemer for redigering og konvertering av PDF dokumenter, overføring av data fra papir til elektronisk format, samt produkter som forenkler og effektiviserer dataregistrering av tekst og tale. Vi har et bredt sortiment av produkter som tolker/leser tekst, samt programvare som får datamaskinen til gjenkjenne tale og konvertere den til tekst.

Produktene kommer fra verdensledende produsenter som for eksempel OpenText ,Nuance Inc Tungsten Automation, m.fl. Våre kunder er primært store og små forhandlere og system integratorer som ønsker å tilby kvalitetsprodukter til sine kunder. Dette være seg enkeltprodukter eller produkter som en del av en større løsning.

Kvalitetsprodukter til dine kunder.

Marginsterke og enkle lisensløsninger.

Våre kunder er store og små forhandlere og system integratører som ønsker å tilby kvalitetsprodukter til sine kunder. Dette være seg enkeltprodukter eller produkter som en del av en større løsning. Vi selger stadig mer av større lisenser på mange av våre produkter.

Internasjonal IT-distributør

IT-distributør i Norden og de baltiske landene.

Moderne logistikkapparat

Vi er en full-service distributør med lager, salgsteam, marketing, logistikk og teknisk brukerstøtte. Infohare Solutions har et moderne og kostnadseffektivt logistikkapparat. Vi tar oss av hele verdikjeden fra kundehenvendelser, innkjøp, transport, fortolling, varelager, salg/marketing og distribusjon ut til kunde. Med InfoShare Solutions på laget skaper vi salgssuksess sammen!

Verdiskapende distributør

Vi er stolte av å representere applikasjoner og systemer fra verdensledende merkevarer innen digital transformasjon. Våre produkter har som formål å effektivisere organisasjonen, redusere kostnader og gi merverdi til forretningsprosesser. Gjør som millioner av brukere - Prøv!