Teksttolkning
TungstenOmniPage™ Standard
Digitaliser og organiser dine personlige filer
Tungsten OmniPage™ Standard

Tungsten OmniPage Standard digitaliserer papirdokumenter nøyaktig slik at de blir enkle å redigere og søkbare. Med OCR-programvare fra Tungsten Automation vil du kutte kostnader, redusere tiden brukt på å konvertere filer og enkelt kunne administrere dokumentene dine.

Ikke konverter dokumenter, forvandle dem!

OmniPage ® 18 er den raskeste og mest presise måten å konvertere papir, PDF-filer og til og med digitalkamera bilder inn i dokumenter du kan redigere i ditt favoritt PC-program. OmniPage 18 leverer unik nøyaktighet, hastighet og innovative funksjoner.

Som bransjeledende løsning gir OmniPage 18 den mest nøyaktige dokumentet konverteringen som er tilgjengelig, og gjør om papir og PDF-filer til elektroniske filer du kan redigere, søke i og dele. I tillegg sikrer OmniPage 18 at konverterte elektroniske dokumenter ser ut som de originale - komplett med tekst, grafikk, kolonner og tabeller.

Alt dette betyr at OmniPage 18 vil redusere mengden av tid brukt på konvertering av viktige filer slik at du kan fokusere på viktigere ting.

Information

Nytt i denne versjonen

Startside hjeper deg i gang

Når OmniPage starter blir du gitt klare valg for å åpne eller skanne dokumenter, åpne OPD(OmniPage Project Document) filer og gitt tilgang til forhånds-programmerte arbeidsflyter for gjøre om dine dokumenter fra ett format til et annet i en enkelt operasjon.

Den mest produktive og nøyaktige søkbare PDF noensinne - eDiscovery Assistant for søkbar PDF
PDF-filer er overalt og kan komme fra en rekke kilder. De kan inneholde skannede sider, bilder og andre typer informasjon. Mange av disse elementene inkluderer ikke søkbar tekst. Den nye eDiscovery Assistant for søkbar PDF er en revolusjon for å trygt å konvertere en enkelt PDF-fil eller grupper av PDF-filer av alle typer til fullstendig søkbare dokumenter. Nå trenger du ikke å åpne PDF-filer en etter en eller bruke en OCR prosess som risikerer å utilsiktet slette verdifull informasjon
Koble til og konvertere i nettskyen
Last ned input filer fra internett depoter og returner det ferdige gjenkjente resultatet til samme sted. OmniPage har innebyget integrasjon med Evernote og Dropbox. I tillegg er også Nuance Cloud Connector inkludert, et program som gir tilgang til en rekke nettsky tjenester, inkludert Microsoft Live SkyDrive, GoogleDocs, Box.net og mange flere. Den ekstra fordelen med Nuance Cloud Connector er evnen til å integreres direkte med Microsoft Windows for å gi enkel dra-og-slipp-tilgang direkte til nettsky tjenester. Nuance Cloud Connector kan også oppgraderes til en mer funksjonsrik versjon av produktet som kalles Gladinet Cloud Desktop Pro. Denne forbedrede versjonen gir deg ekstra funksjonalitet for å bruke med nettsky tjenester til automatisk sikkerhetskopiering og filsynkronisering .

Bedre skannede bilder gir bedre nøyaktighet - Forbedret Pre-Prosessering

Algoritmene for å fjerne støy og prikker fra skannet materiale bidrar for å øke nøyaktigheten er forbedret, med et utvalg av metoder for å fjerne støy(De-speckle: Normal, Halvtone, Salt & Pepper)  

Dårlig skannede bilder trenger verktøyer for bildeforbedring (SET Tools)
Når man tar et bilde av whiteboard innhold med et digitalt kamera kan tekst og diagrammer forbedres for maksimal lesbarhet. Auto-crop sider for å finne og kutte marger. Verktøyene for å fjerne hull og rammer produsere rene sider uten kantskygger og notater i margen.
Automatisk gjenkjenning av språk
La programmet tildele et enkelt språk til hver innkommende side ved ubetjent prosessering. Det velger fra språk med ordbok støtte som bruker det latinsk-baserte alfabetet (så russisk og gresk er ekskludert) pluss japansk, koreansk og kinesisk. Når denne funksjonen er aktivert er det ingen behov for manuelt språkvalg.
Bedre kontroll over gjenkjenning av blanke sider
En ny følsomhets innstilling øker nøyaktigheten på gjenkjenningen av tomme sider(som kan skannes som lys grå eller fargede sider) ved at terskelen for tomhet kan justeres. Dette forbedrer bruken av to kontroller: Det nye pre-prosesserings alternativet 'Dropp tomme sider "og det eksisterende lagrings alternativet "Opprett en ny fil for hver blank side".
Støtte for ISIS skannere
Skannere med ISIS drivere kan brukes til å skanne direkte til OmniPage.

Bedre ytelse!

sdfa

67%
Forbedret nøyaktighet på konvertering av layout
18%

Bedre nøyaktighet på ord

50%
Bedre komprimering av søkbare PDF-MRC-filer
30%
raskere prosessering av flersidige PDF-dokumenter
Features

Overlegen ord-nøyaktighet

Forvandle ord på papir og i bilder til nøyaktig tekst for best mulig konvertering og arkivering av dokumenter

Perfekt formatering

Konverterte dokumenter ser ut akkurat som originalen - komplett med kolonner, tabeller, punktlister og grafikk - og er enklere å redigere enn noensinne.

Enkel å bruke

Å konvertere dokumenter behøver ikke være komplisert. Med den nye startsiden blir det gjort på sekunder, slik at det ikke er nødvendig å lære seg en masse muligheter og verktøy.

One-click arbeidsflyt prosesser

Bruk de innebygde arbeidsflyt prosessene eller lag dine egne for å få gjentagende konverterings jobber gjort med bare ett trykk på en knapp.

Støtter alle dine favoritt programmer

Støtter et bredt utvalg av formater, inkludert PDF, Microsoft ® Word, Excel ®, PowerPoint ® (pptx), Corel ® WordPerfect ®, HTML, og mange flere.

Lås opp PDF-filer

Bruk eDiscovery Assistant for å holde det opprinnelig søkbare innholdet intakt og behandle bare de ikke-søkbare elementer. Nå trenger du ikke å åpne PDF-filer en etter en, eller bruke en OCR prosess som utilsiktet kan fjerne verdifull informasjon.

Send til Amazon Kindle ®

Skann et dokument, konverter det automatisk til et lesbart format og send det til Amazon Kindle ® elektroniske bok-leser i ett enkelt trinn.

Automatisk prosessering av dokumenter sendt med e-post

Nå kan du motta skannede dokumenter eller PDF-filer via Microsoft Outlook ® e-post. OmniPage 18 vil automatisk konvertere dem og lagre dem i ønsket format.

Et bilde er verdt tusen ord

Bruk bilder fra iPhone ®, iPad ®, eller et digitalt kamera og konverter dem til et lesbart format for mobile enheter og elektronisk boklesere.

Gjenkjenner over 120 språk

Prosesser, redigere og lagre dokumenter fra nesten hvor som helst i verden. OmniPage gjenkjenner språk basert på det latinske, greske og kyrilliske alfabetet i tillegg til kinesisk, japansk og koreansk

Specification