Power PDF Advanced boks        Power PDF Advanced logo

Kompromissløs og ubegrenset PDF

Power PDF Advanced er en smart PDF konverterings løsning som likevel enkel å bruke. Den er utviklet for å gi bedrifter et verktøy for å lage, konvertere og sikkert dele PDF-filer på tvers av selskapet.

I tillegg kan du med Power PDF Advanced hvor som helst og når som helst få tilgang til dokumentene dine med populære nettsky tjenester som PaperPort Anywhere ®, Box, Google Docs ™, Windows Live ® SkyDrive ®, Office 365, Evernote ®, og Dropbox og sømløse tilkobling til dokumenthåndteringssystemer. Du får også eksepsjonell skanning, PDF sikkerhet, PDF/A kompabilitet, ultra-komprimerte PDF-filer og Dragon Notes for å dramatisk forbedre produktiviteten.

Det er en smartere måte for bedrifter for å:
  • Raskt opprette 100% industristandard PDF-filer.
  • Konvertere papir og PDF dokumenter til Microsoft Office-dokumenter.
  • Enkelt gjøre endringer i et PDF dokument – Rette opp skrivefeil, redigere og kommentere både tekst og grafikk direkte.
  • Åpne eller lagre PDF i populære  nettsky tjenester.
  • Få den mest komplette fjerningen av sensitive data fra dokumenter for trygg og sikker deling.
  • Bruke Dragon Notes for å diktere tekst notater uten å måtte skrive.
  • Oppnå store besparelser i forhold til konkurrerende PDF løsninger.

Nuance lanserte nylig Power PDF 2, den nye versjonen av programvaren som gjør det enkelt for bedrifter å få kontroll over PDF-arbeidsflyter og gir dem muligheten til å opprette, konvertere, redigere, sette sammen og sikkert dele PDF-filer. Den tilbyr funksjoner som bedriftskunder krever og kombinerer brukervennlighet, kompatibilitet og sikkerhet som tilsvarer den vellykkede strategien Microsoft har tatt i bruk i Windows 10. Power PDF 2 har et intuitivt grensesnitt som likner på og fungerer som det man kjenner igjen fra Microsoft Office og støtter også berøringsskjermer på Windows ® bærbare enheter som f. eks. Microsoft Surface ™.

Det moderne, intuitive brukergrensesnittet i Power PDF 2, er modellert etter det populære Microsoft båndet(«ribbon interface») og lar brukerne arbeide med den samme navigasjonsopplevelsen de har i Microsoft Office. Grensesnittet inneholder en "finne et verktøy" søkefunksjon som lar brukerne raskt finne riktig verktøy eller funksjonalitet. Den forbedrede Quick Access Toolbar lar brukerne opprette snarveier til ofte brukte funksjoner.

Smartere og mer effektiv å bruke – på kontoret eller på farten
Power PDF 2 har det rikeste settet med funksjoner for samarbeid og sikkert dele PDF-filer med kolleger og kunder. Programvaren har alle verktøyene som trengs for å kommentere, markere, signere, sikre, sensurere og komprimere PDF-filer. Man kan også lage og arbeide med PDF-skjemaer, noe som gjør det enkelt å redigere og publisere PDF-filer. Brukere kan raskt konvertere filer fra Word til PDF og fra PDF til Word med en høy grad av kompatibilitet, nøyaktighet og pålitelighet.

Brosjyrer:

Power PDF Advanced 2 datasheet

Power PDF Advanced 2 - Sammmenlikning, Nuance vs Adobe Acrobat


Vennligst kontakt hos for priser og betingelser:

Tlf: 222 88 111
e-post: info@infoshare.no