Power PDF Standard 2.0 boks        Power PDF Standard logo

Det eneste reelle valget for PDF alternativer

Nuance Power PDF Standard kombinerer avanserte funksjoner og et brukervennlig design som bedrifter og profesjonelle brukere krever.

Power PDF Standard støtter opprettelse av 100% industristandard PDF-filer og gir deg den mest nøyaktige konverteringen av PDF-filer til Microsoft ® Word, Excel ®, PowerPoint ® og Corel WordPerfect dokumenter. Du får også unike funksjoner som tekstbehandling-aktig redigering, sanntids interaktivt samarbeid, nettsky tilkobling, PDF sikkerhet, og Dragon ® Notes talegjenkjenning som dramatisk øker produktiviteten, til en overraskende lav pris.


Det er en smartere måte for bedrifter å:

  • Konvertere papir og PDF-filer til Microsoft Office-dokumenter
  • Enkelt lage 100% industristandard PDF-filer
  • Søk etter og markér informasjon i PDF-filer
  • Kontrollere, vise, redigere og skrive ut dokumenter med full sikkerhet
  • Åpne eller lagre PDF filer til populære nettsky tjenester
  • Samarbeide trygt og effektivt

Nuance lanserte nylig Power PDF 2, den nye versjonen av programvaren som gjør det enkelt for bedrifter å få kontroll over PDF-arbeidsflyter og gir dem muligheten til å opprette, konvertere, redigere, sette sammen og sikkert dele PDF-filer. Den tilbyr funksjoner som bedriftskunder krever og kombinerer brukervennlighet, kompatibilitet og sikkerhet som tilsvarer den vellykkede strategien Microsoft har tatt i bruk i Windows 10. Power PDF 2 har et intuitivt grensesnitt som likner på og fungerer som det man kjenner igjen fra Microsoft Office og støtter også berøringsskjermer på Windows ® bærbare enheter som f. eks. Microsoft Surface ™.

Det moderne, intuitive brukergrensesnittet i Power PDF 2, er modellert etter det populære Microsoft båndet(«ribbon interface») og lar brukerne arbeide med den samme navigasjonsopplevelsen de har i Microsoft Office. Grensesnittet inneholder en "finne et verktøy" søkefunksjon som lar brukerne raskt finne riktig verktøy eller funksjonalitet. Den forbedrede Quick Access Toolbar lar brukerne opprette snarveier til ofte brukte funksjoner.

 

Brosjyre:

Power PDF 2 Standard, datasheet