Dragon NaturallySpeaking logo

Gjør tale om til tekst

De aller fleste mennesker snakker med en hastighet på 120 ord i minuttet, men skriver med en hastighet på mindre enn 40 ord i minuttet. Hva om du kunne skrive e-poster, dokumenter og regneark bare ved å snakke ? Hva om du kunne kontrollere PC'en bare ved å snakke til den : Starte programmer, bruke menyer og surfe på internett ?

Dette er ikke Star Trek eller HAL fra "Space Oddyssey" : Det er Dragon NaturallySpeaking, verdens mest solgte programvare for talegjenkjenning. Dette revolusjonerende og lettbrukte produktet gir deg alt du trenger for å bruke PC'en din mer effektivt. Gjør om tale til tekst inntil tre ganger raskere enn de fleste skriver, med inntil 99% nøyaktighet. Det er raskt og enkelt å komme i gang, programvaren lærer seg å kjenne igjen stemmen din umiddelbart og fortsetter å forbedres etterhvert som du bruker den.

Dragon NaturallySpeaking fungerer med de mest brukte Windows programmene, inklusive Microsoft Word, Internett Utforsker m.fl. Nesten alt du nå skriver kan gjøres raskere ved å bruke stemmen. Skriv og rediger dokumenter eller e-poster. Åpne og lukk programmer. Kontroller musen og naviger på skrivebordet.

Den største grunnen til at mennesker verden over stoler på  Dragon NaturallySpeaking er : Den bare virker ! Med mer enn 175 priser for lettbrukthet og nøyaktighet, er Dragon NaturallySpeaking den udiskutable lederen på talegjenkjennings programvare. Hvis du vil ha mer gjort, raskere, vil  Dragon NaturallySpeaking øke din produktivitet.

dragon naturally speaking bokser  
  

NB ! Disse produktene fungerer kun på Engelsk, Norsk versjon er ikke tilgjengelig.