OmniPage 18 Nyheter

Bedre ytelse !

  • 67% forbedret nøyaktighet på konvertering av layout
  • 18% bedre nøyaktighet på ord
  • 50% bedre komprimering av søkbare PDF-MRC-filer
  • 30% raskere prosessering av flersidige PDF-dokumenterNYHET! Startside hjeper deg i gang
Når OmniPage starter blir du gitt klare valg for å åpne eller skanne dokumenter, åpne OPD(OmniPage Project Document) filer og gitt tilgang til forhånds-programmerte arbeidsflyter for gjøre om dine dokumenter fra ett format til et annet i en enkelt operasjon

NYHET! Den mest produktive og nøyaktige søkbare PDF noensinne - eDiscovery Assistant for søkbar PDF
PDF-filer er overalt og kan komme fra en rekke kilder. De kan inneholde skannede sider, bilder og andre typer informasjon. Mange av disse elementene inkluderer ikke søkbar tekst. Den nye eDiscovery Assistant for søkbar PDF er en revolusjon for å trygt å konvertere en enkelt PDF-fil eller grupper av PDF-filer av alle typer til fullstendig søkbare dokumenter. Nå trenger du ikke å åpne PDF-filer en etter en eller bruke en OCR prosess som risikerer å utilsiktet slette verdifull informasjon

NYHET! Koble til og konvertere i nettskyen

Last ned input filer fra internett depoter og returner det ferdige gjenkjente resultatet til samme sted. OmniPage har innebyget integrasjon med Evernote og Dropbox. I tillegg er også Nuance Cloud Connector inkludert, et program som gir tilgang til en rekke nettsky tjenester, inkludert Microsoft Live SkyDrive, GoogleDocs, Box.net og mange flere. Den ekstra fordelen med Nuance Cloud Connector er evnen til å integreres direkte med Microsoft Windows for å gi enkel dra-og-slipp-tilgang direkte til nettsky tjenester. Nuance Cloud Connector kan også oppgraderes til en mer funksjonsrik versjon av produktet som kalles Gladinet Cloud Desktop Pro. Denne forbedrede versjonen gir deg ekstra funksjonalitet for å bruke med nettsky tjenester til automatisk sikkerhetskopiering og filsynkronisering .

Bedre skannede bilder gir bedre nøyaktighet - Forbedret Pre-Prosessering
Algoritmene for å fjerne støy og prikker fra skannet materiale bidrar for å øke nøyaktigheten er forbedret, med et utvalg av metoder for å fjerne støy(De-speckle: Normal, Halvtone, Salt & Pepper)

NYHET! Dårlig skannede bilder trenger verktøyer for bildeforbedring (SET Tools)
Når man tar et bilde av whiteboard innhold med et digitalt kamera kan tekst og diagrammer forbedres for maksimal lesbarhet. Auto-crop sider for å finne og kutte marger. Verktøyene for å fjerne hull og rammer produsere rene sider uten kantskygger og notater i margen.

NYHET! Automatisk gjenkjenning av språk
La programmet tildele et enkelt språk til hver innkommende side ved ubetjent prosessering. Det velger fra språk med ordbok støtte som bruker det latinsk-baserte alfabetet (så russisk og gresk er ekskludert) pluss japansk, koreansk og kinesisk. Når denne funksjonen er aktivert er det ingen behov for manuelt språkvalg.

NYHET! Bedre kontroll over gjenkjenning av blanke sider
En ny følsomhets innstilling øker nøyaktigheten på gjenkjenningen av tomme sider(som kan skannes som lys grå eller fargede sider) ved at terskelen for tomhet kan justeres. Dette forbedrer bruken av to kontroller: Det nye pre-prosesserings alternativet 'Dropp tomme sider "og det eksisterende lagrings alternativet "Opprett en ny fil for hver blank side".

NYHET! Støtte for ISIS skannere
Skannere med ISIS drivere kan brukes til å skanne direkte til OmniPage